Su kodu NORIU10 kaina tik 37,79 €
41,99 €
Atsargų kamara
Atsargų kamara
37,79 €
41,99 €
  • Planuojame turėti liepos 2 d.
Esu Ieva Šidlaitė – knygų „Natūralus rauginimas“, „Ką kanda šalna“, „Šikamiškio kronikos“ autorė, „Tikro maisto“ mokyklos mokytoja, kadaise baigusi VU Kultūros istorijos ir antropologijos magistro studijas. Bet tai ne taip svarbu. Svarbiau, kad jau beveik 20 metų kasdien esu 3 vaikų mama, namų šeimininkė ir ūkininkė, užauginanti mūsų šeimai labai daug maisto. RAUGINIMAS, SŪDYMAS, DŽIOVINIMAS IR KITI MAISTO ATSARGŲ RUOŠIMO BŪDAI, TAUPANTYS ENERGIJĄ Maisto atsargų ruošimą šiandien šiukštu vadin…
37.79 2025-06-16 07:59:00
  • Autorius: Ieva Šidlaitė
  • Leidėjas
  • Metai: 2025
  • Puslapiai: 280
  • ISBN : 9786090166611
  • Versijos kodas: NN 07.01
  • Formatas: 20 x 25 x 2,6 cm, kieti viršeliai
  • Kalba: Lietuvių
  • Extra -10 % nuolaida šiai knygai su kodu NORIU103d.20:28:22

Atsargų kamara + nemokamas atvežimas! | Ieva Šidlaitė | knygos.lt

Atsiliepimai

Aprašymas

Esu Ieva Šidlaitė – knygų „Natūralus rauginimas“, „Ką kanda šalna“, „Šikamiškio kronikos“ autorė, „Tikro maisto“ mokyklos mokytoja, kadaise baigusi VU Kultūros istorijos ir antropologijos magistro studijas. Bet tai ne taip svarbu. Svarbiau, kad jau beveik 20 metų kasdien esu 3 vaikų mama, namų šeimininkė ir ūkininkė, užauginanti mūsų šeimai labai daug maisto.

RAUGINIMAS, SŪDYMAS, DŽIOVINIMAS IR KITI MAISTO ATSARGŲ RUOŠIMO BŪDAI, TAUPANTYS ENERGIJĄ

Maisto atsargų ruošimą šiandien šiukštu vadinti vien tik juokingu bobučių užsiėmimu! Ne veltui patys madingiausi pasaulio restoranai ir mokslininkai įdėmiai tyrinėja tradicinius konservavimo būdus. Be to, šiame išprotėjusiame pasaulyje gera ir saugu gyventi žinant, kad, užklupus negandoms, sandėliuke turėsime braškių uogienės, raugintų kopūstų ir dar šio bei to.

Taigi keliaukime į knygos autorės kamarą ir prisiminkime, kokius įgūdžius esame praradę per pastaruosius dešimtmečius. Pripildykime atsargų lentynas sunaudodami viską iki paskutinio graužtuko ir žievelės.

Knygoje jūsų laukia:

  • Visi mūsų ir kitų tautų tradiciniai konservavimo būdai, tinkami šių dienų šeimininkėms ir šeimininkams.
  • Išsamūs aprašymai, kaip rauginti, sūdyti, džiovinti ar kitaip ilgam laikui paruošti beveik visas daržoves, uogas, vaisius, auginamus darže ar perkamus iš ūkininkų, taip pat miško grybus.
  • Atsargų ruošimo receptai, taupantys energiją, t. y. nereikalaujantys produktų kaitinti ar virti, ilgų valandų prie puodų, neeikvojantys elektros ir dujų.
  • Papildomi receptai, kaip gaminti iš sūdytų, raugintų, džiovintų atsargų. Svarbu ne tik žinoti, kaip išdžiovinti kaliaropę, bet ir nepamiršti, kad jos galima įdėti į triušienos troškinį.

„Visi knygos receptai, konservavimo būdai ir nufotografuoti stiklainiai atkeliavo iš mūsų atsargų kamaros. Jie yra mūsų kasdienybė jau daug metų. Labai tikiuosi, kad tai taps ir Jūsų kasdienybe.“ – Ieva Šidlaitė

EXTRA 10 % nuolaida

37,79 €
41,99 €
Planuojame turėti liepos 2 d.

Kupono kodas: NORIU10

Akcija baigiasi už 3d.20:28:22

Nuolaidos kodas galioja perkant nuo 10 €. Nuolaidos nesumuojamos.

Prisijunkite ir už šią prekę
gausite 0,42 Knygų Eurų!?
Įsigykite dovanų kuponą
Daugiau

Esu Ieva Šidlaitė – knygų „Natūralus rauginimas“, „Ką kanda šalna“, „Šikamiškio kronikos“ autorė, „Tikro maisto“ mokyklos mokytoja, kadaise baigusi VU Kultūros istorijos ir antropologijos magistro studijas. Bet tai ne taip svarbu. Svarbiau, kad jau beveik 20 metų kasdien esu 3 vaikų mama, namų šeimininkė ir ūkininkė, užauginanti mūsų šeimai labai daug maisto.

RAUGINIMAS, SŪDYMAS, DŽIOVINIMAS IR KITI MAISTO ATSARGŲ RUOŠIMO BŪDAI, TAUPANTYS ENERGIJĄ

Maisto atsargų ruošimą šiandien šiukštu vadinti vien tik juokingu bobučių užsiėmimu! Ne veltui patys madingiausi pasaulio restoranai ir mokslininkai įdėmiai tyrinėja tradicinius konservavimo būdus. Be to, šiame išprotėjusiame pasaulyje gera ir saugu gyventi žinant, kad, užklupus negandoms, sandėliuke turėsime braškių uogienės, raugintų kopūstų ir dar šio bei to.

Taigi keliaukime į knygos autorės kamarą ir prisiminkime, kokius įgūdžius esame praradę per pastaruosius dešimtmečius. Pripildykime atsargų lentynas sunaudodami viską iki paskutinio graužtuko ir žievelės.

Knygoje jūsų laukia:

  • Visi mūsų ir kitų tautų tradiciniai konservavimo būdai, tinkami šių dienų šeimininkėms ir šeimininkams.
  • Išsamūs aprašymai, kaip rauginti, sūdyti, džiovinti ar kitaip ilgam laikui paruošti beveik visas daržoves, uogas, vaisius, auginamus darže ar perkamus iš ūkininkų, taip pat miško grybus.
  • Atsargų ruošimo receptai, taupantys energiją, t. y. nereikalaujantys produktų kaitinti ar virti, ilgų valandų prie puodų, neeikvojantys elektros ir dujų.
  • Papildomi receptai, kaip gaminti iš sūdytų, raugintų, džiovintų atsargų. Svarbu ne tik žinoti, kaip išdžiovinti kaliaropę, bet ir nepamiršti, kad jos galima įdėti į triušienos troškinį.

„Visi knygos receptai, konservavimo būdai ir nufotografuoti stiklainiai atkeliavo iš mūsų atsargų kamaros. Jie yra mūsų kasdienybė jau daug metų. Labai tikiuosi, kad tai taps ir Jūsų kasdienybe.“ – Ieva Šidlaitė

Atsiliepimai

  • Atsiliepimų nėra
0 pirkėjai įvertino šią prekę.
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
Gaukite 5% nuolaidą