Maisto atsargų ruošimą šiandien šiukštu vadinti vien tik juokingu bobučių užsiėmimu! Ne veltui patys madingiausi pasaulio restoranai ir mokslininkai įdėmiai tyrinėja tradicinius konservavimo būdus.
Esu Ieva Šidlaitė – knygų „Natūralus rauginimas“, „Ką kanda šalna“, „Šikamiškio kronikos“ autorė, „Tikro maisto“ mokyklos mokytoja, kadaise baigusi VU Kultūros istorijos ir antropologijos magistro studijas. Bet tai ne taip svarbu. Svarbiau, kad jau beveik 20 metų kasdien esu 3 vaikų mama, namų šeimininkė ir ūkininkė, užauginanti mūsų šeimai labai daug maisto.
RAUGINIMAS, SŪDYMAS, DŽIOVINIMAS IR KITI MAISTO ATSARGŲ RUOŠIMO BŪDAI, TAUPANTYS ENERGIJĄ
Maisto atsargų ruošimą šiandien šiukštu vadinti vien tik juokingu bobučių užsiėmimu! Ne veltui patys madingiausi pasaulio restoranai ir mokslininkai įdėmiai tyrinėja tradicinius konservavimo būdus. Be to, šiame išprotėjusiame pasaulyje gera ir saugu gyventi žinant, kad, užklupus negandoms, sandėliuke turėsime braškių uogienės, raugintų kopūstų ir dar šio bei to.
Taigi keliaukime į knygos autorės kamarą ir prisiminkime, kokius įgūdžius esame praradę per pastaruosius dešimtmečius. Pripildykime atsargų lentynas sunaudodami viską iki paskutinio graužtuko ir žievelės.
Knygoje jūsų laukia:
Visi mūsų ir kitų tautų tradiciniai konservavimo būdai, tinkami šių dienų šeimininkėms ir šeimininkams.
Išsamūs aprašymai, kaip rauginti, sūdyti, džiovinti ar kitaip ilgam laikui paruošti beveik visas daržoves, uogas, vaisius, auginamus darže ar perkamus iš ūkininkų, taip pat miško grybus.
Atsargų ruošimo receptai, taupantys energiją, t. y. nereikalaujantys produktų kaitinti ar virti, ilgų valandų prie puodų, neeikvojantys elektros ir dujų.
Papildomi receptai, kaip gaminti iš sūdytų, raugintų, džiovintų atsargų. Svarbu ne tik žinoti, kaip išdžiovinti kaliaropę, bet ir nepamiršti, kad jos galima įdėti į triušienos troškinį.
„Visi knygos receptai, konservavimo būdai ir nufotografuoti stiklainiai atkeliavo iš mūsų atsargų kamaros. Jie yra mūsų kasdienybė jau daug metų. Labai tikiuosi, kad tai taps ir Jūsų kasdienybe.“ – Ieva Šidlaitė
Apgailestaujame, tačiau prekės rezervacija nesėkminga. Jūsų pasirinktame knygyne šios prekės nebeturime.
Prašome patikrinti likutį kituose knygynuose arba užsisakyti internetu ir pasirinkti patogiausią pristatymo būdą. Galima rinktis atsiėmimą knygyne arba į artimiausią paštomatą.
Ačiū už rezervaciją!
Prekė bus paruošta už:
30:00
min.
Prekių atvykite atsiimti tik kai gausite patvirtinimą SMS ar el. paštu. Jūsų rezervacija galios iki
Knygos.lt knygynas
Nuostabiosios knygyno fėjos jau ieško jūsų prekės, o kai tik ras - gausite pranešimą el. paštu ir SMS! 🧚
Esu Ieva Šidlaitė – knygų „Natūralus rauginimas“, „Ką kanda šalna“, „Šikamiškio kronikos“ autorė, „Tikro maisto“ mokyklos mokytoja, kadaise baigusi VU Kultūros istorijos ir antropologijos magistro studijas. Bet tai ne taip svarbu. Svarbiau, kad jau beveik 20 metų kasdien esu 3 vaikų mama, namų šeimininkė ir ūkininkė, užauginanti mūsų šeimai labai daug maisto.
RAUGINIMAS, SŪDYMAS, DŽIOVINIMAS IR KITI MAISTO ATSARGŲ RUOŠIMO BŪDAI, TAUPANTYS ENERGIJĄ
Maisto atsargų ruošimą šiandien šiukštu vadinti vien tik juokingu bobučių užsiėmimu! Ne veltui patys madingiausi pasaulio restoranai ir mokslininkai įdėmiai tyrinėja tradicinius konservavimo būdus. Be to, šiame išprotėjusiame pasaulyje gera ir saugu gyventi žinant, kad, užklupus negandoms, sandėliuke turėsime braškių uogienės, raugintų kopūstų ir dar šio bei to.
Taigi keliaukime į knygos autorės kamarą ir prisiminkime, kokius įgūdžius esame praradę per pastaruosius dešimtmečius. Pripildykime atsargų lentynas sunaudodami viską iki paskutinio graužtuko ir žievelės.
Knygoje jūsų laukia:
Visi mūsų ir kitų tautų tradiciniai konservavimo būdai, tinkami šių dienų šeimininkėms ir šeimininkams.
Išsamūs aprašymai, kaip rauginti, sūdyti, džiovinti ar kitaip ilgam laikui paruošti beveik visas daržoves, uogas, vaisius, auginamus darže ar perkamus iš ūkininkų, taip pat miško grybus.
Atsargų ruošimo receptai, taupantys energiją, t. y. nereikalaujantys produktų kaitinti ar virti, ilgų valandų prie puodų, neeikvojantys elektros ir dujų.
Papildomi receptai, kaip gaminti iš sūdytų, raugintų, džiovintų atsargų. Svarbu ne tik žinoti, kaip išdžiovinti kaliaropę, bet ir nepamiršti, kad jos galima įdėti į triušienos troškinį.
„Visi knygos receptai, konservavimo būdai ir nufotografuoti stiklainiai atkeliavo iš mūsų atsargų kamaros. Jie yra mūsų kasdienybė jau daug metų. Labai tikiuosi, kad tai taps ir Jūsų kasdienybe.“ – Ieva Šidlaitė
Atsiliepimai
Atsiliepimų nėra
0 pirkėjai įvertino šią prekę.
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
Kainos garantija
Ženkliuku „Kainos garantija” pažymėtoms prekėms Knygos.lt garantuoja geriausią kainą. Jei identiška prekė kitoje internetinėje parduotuvėje kainuoja mažiau - kompensuojame kainų skirtumą. Kainos lyginamos su knygos.lt nurodytų parduotuvių sąrašu prekių kainomis. Knygos.lt įsipareigoja kompensuoti kainų skirtumą pirkėjui, kuris kreipėsi „Kainos garantijos” taisyklėse nurodytomis sąlygomis. Sužinoti daugiau
Elektroninė knyga
22,39 €
DĖMESIO!
Ši knyga pateikiama ACSM formatu. Jis nėra tinkamas įprastoms skaityklėms, kurios palaiko EPUB ar MOBI formato el. knygas.
Svarbu! Nėra galimybės siųstis el. knygų jungiantis iš Jungtinės Karalystės.
Tai knyga, kurią parduoda privatus žmogus. Kai apmokėsite užsakymą, jį per 7 d. išsiųs knygos pardavėjas . Jei to pardavėjas nepadarys laiku, pinigai jums bus grąžinti automatiškai.
Šios knygos būklė nėra įvertinta knygos.lt ekspertų, todėl visa atsakomybė už nurodytą knygos kokybę priklauso pardavėjui.
Atsiliepimai