Atsiliepimai
Aprašymas
Esu Ieva Šidlaitė – knygų „Natūralus rauginimas“, „Ką kanda šalna“, „Šikamiškio kronikos“ autorė, „Tikro maisto“ mokyklos mokytoja, kadaise baigusi VU Kultūros istorijos ir antropologijos magistro studijas. Bet tai ne taip svarbu. Svarbiau, kad jau beveik 20 metų kasdien esu 3 vaikų mama, namų šeimininkė ir ūkininkė, užauginanti mūsų šeimai labai daug maisto.
RAUGINIMAS, SŪDYMAS, DŽIOVINIMAS IR KITI MAISTO ATSARGŲ RUOŠIMO BŪDAI, TAUPANTYS ENERGIJĄ
Maisto atsargų ruošimą šiandien šiukštu vadinti vien tik juokingu bobučių užsiėmimu! Ne veltui patys madingiausi pasaulio restoranai ir mokslininkai įdėmiai tyrinėja tradicinius konservavimo būdus. Be to, šiame išprotėjusiame pasaulyje gera ir saugu gyventi žinant, kad, užklupus negandoms, sandėliuke turėsime braškių uogienės, raugintų kopūstų ir dar šio bei to.
Taigi keliaukime į knygos autorės kamarą ir prisiminkime, kokius įgūdžius esame praradę per pastaruosius dešimtmečius. Pripildykime atsargų lentynas sunaudodami viską iki paskutinio graužtuko ir žievelės.
Knygoje jūsų laukia:
„Visi knygos receptai, konservavimo būdai ir nufotografuoti stiklainiai atkeliavo iš mūsų atsargų kamaros. Jie yra mūsų kasdienybė jau daug metų. Labai tikiuosi, kad tai taps ir Jūsų kasdienybe.“ – Ieva Šidlaitė
EXTRA 10 % nuolaida
Kupono kodas: NORIU10
Akcija baigiasi už 3d.20:28:22
Nuolaidos kodas galioja perkant nuo 10 €. Nuolaidos nesumuojamos.
Esu Ieva Šidlaitė – knygų „Natūralus rauginimas“, „Ką kanda šalna“, „Šikamiškio kronikos“ autorė, „Tikro maisto“ mokyklos mokytoja, kadaise baigusi VU Kultūros istorijos ir antropologijos magistro studijas. Bet tai ne taip svarbu. Svarbiau, kad jau beveik 20 metų kasdien esu 3 vaikų mama, namų šeimininkė ir ūkininkė, užauginanti mūsų šeimai labai daug maisto.
RAUGINIMAS, SŪDYMAS, DŽIOVINIMAS IR KITI MAISTO ATSARGŲ RUOŠIMO BŪDAI, TAUPANTYS ENERGIJĄ
Maisto atsargų ruošimą šiandien šiukštu vadinti vien tik juokingu bobučių užsiėmimu! Ne veltui patys madingiausi pasaulio restoranai ir mokslininkai įdėmiai tyrinėja tradicinius konservavimo būdus. Be to, šiame išprotėjusiame pasaulyje gera ir saugu gyventi žinant, kad, užklupus negandoms, sandėliuke turėsime braškių uogienės, raugintų kopūstų ir dar šio bei to.
Taigi keliaukime į knygos autorės kamarą ir prisiminkime, kokius įgūdžius esame praradę per pastaruosius dešimtmečius. Pripildykime atsargų lentynas sunaudodami viską iki paskutinio graužtuko ir žievelės.
Knygoje jūsų laukia:
„Visi knygos receptai, konservavimo būdai ir nufotografuoti stiklainiai atkeliavo iš mūsų atsargų kamaros. Jie yra mūsų kasdienybė jau daug metų. Labai tikiuosi, kad tai taps ir Jūsų kasdienybe.“ – Ieva Šidlaitė
Atsiliepimai